Jump to content
The library informs: För fler e-böcker och ljudböcker på svenska och engelska se https://gotlib.overdrive.com/ och appen Libby.
Cover for Blod salt vatten
Isbn: 978-91-3714-603-4
Publisher: Bokförlaget Forum
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2015

E-book | 28 days for loan

Blod salt vatten

Kriminalinspektör Alex Morrow och hennes team har under längre tid skuggat Roxanna Fuentecilla som är misstänkt för att vara inblandad i diverse knarkaffärer och bedrägeri i stor skala. Hon flyttade nyligen från London till Glasgow under mystiska omständigheter och Morrows chefer vill ta åt sig äran när Roxanna till slut skall gripas. Men Roxanna försvinner spårlöst. Hon har övergett sin man och två barn och det är något med hela situationen och barnens undvikande svar som gör att Alex Morrow ifrågasätter vad som egentligen har hänt.

Samtidigt utanför Glasgow, i den lilla pittoreska byn Helensburgh, kämpar Iain Fraser mot molande känsla av skuld. För att hjälpa en vän och på order av den okände gangstern Mark Barratt har han precis tagit livet av en kvinna och dumpat kroppen i Loch Lomond. Under tiden har Miss Grierson, en fd scoutledare som lämnade staden för tjugo år sedan, återvänt. Ryktet säger att hon har återvänt för att gå igenom sin nyligen avlidna moders kvarlåtenskap men Iain vet att hennes mor dog för mer än två år sedan och misstänker att hon har en helt annan agenda.

Översättare: Boel UnnerstadLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone