Jump to content
The library informs: För fler e-böcker och ljudböcker på svenska och engelska se https://gotlib.overdrive.com/ och appen Libby.
Cover for Se henne försvinna (Zigic och Ferreira, del 4)
Isbn: 978-91-7701-769-1
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2018

E-book | 28 days for loan

Se henne försvinna (Zigic och Ferreira, del 4)

Fjärde boken i serien om Zigic & Ferreira:

Du kan fly ditt förflutna. Men du kan inte fly ett mord.

Kroppen har påträffats vid floden, i närheten av en plats som är populär bland löpare. Kommissarie Zigic och kriminalinspektör Ferreira blir till en början förvånade när Hatbrottsenheten kallas till brottsplatsen. Tills de upptäcker att offret, Corinne Sawyer, fötts som Colin Sawyer.
Polisregistret avslöjar att en rad våldsamma attacker på transkvinnor utförts i området. Var Corinne offret för en förväxling? Eller har den person som attackerat transkvinnor bestämt sig för att gå ytterligare ett steg i sin »campaign of violence«?
Spänningarna stiger, och polisen hamnar under nationens öga. Zigic och Ferreira har ett komplext fall i sina händer, och varje misstag kan visa sig ödesdigert…

EVA DOLAN är en brittisk kriminalförfattare. Hennes debutroman Lång väg hem var den första delen i en av de mest hyllade brittiska kriminalserierna på senare år, följd av Döda talar inte, som blev lika omskriven och bland annat nominerades till Theakston Old Peculier Crime Novel of the Year 2016. Eva Dolans senaste roman, Efter din död, valdes till en av årets bästa deckare i DN. Se henne försvinna är den fjärde boken i serien om Zigic och Ferreira.

»Årets bästa deckare.« | Lotta Olsson, DN om Lång väg hem

»Eva Dolan är en deckarförfattare som vågar gå på djupet.« | Maria Näslund, Göteborgs-Posten

»En kriminalförfattare av absolut högsta klass.« | Ian Rankin


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone