Jump to content
The library informs: För fler e-böcker och ljudböcker på svenska och engelska se https://gotlib.overdrive.com/ och appen Libby.
Cover for Kvinnliga psykopater
Isbn: 978-87-2601-311-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Psychology
Accessible since: May 2018
Narrator: Ann Katrin Andreasson
Length: {0} hours {1} minutes 9 hours 28 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Kvinnliga psykopater

De är svåra att upptäcka. Men de finns mitt ibland oss. På arbetsplatser, i vardagen, kanske till och med i hemmet. Hänsynslöst drar de fram, och skyr oftast inga medel för att få det de vill ha. 
Genom tiderna har psykopater använt sig av andra människor för att nå dit de vill. Men forskningen har framför allt inriktat sig på att förstå manlig psykopati. Den här boken vill bryta trenden och frågar sig: vad är kvinnlig psykopati? Hur skiljer den sig från manlig? Är det sant att kvinnliga psykopater använder sig av skvaller, sex och manipulation för att få det de vill ha?

Lisbet Duvringe är en svensk tvärvetenskaplig forskare inom psykologi, retorik och ledarskap. Hon har arbetat som chef inom olika sektorer, och har medförfattat en rad titlar om psykologi och självhjälp.

Mike Florette är en svensk författare, föreläsare och tv-personlighet. Han har medverkat i en rad tv-produktioner, bl.a. Skilda världar och Snacka om nyheter.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone