Jump to content
The library informs: För fler e-böcker och ljudböcker på svenska och engelska se https://gotlib.overdrive.com/ och appen Libby.
Cover for Snö, skam och champagne
Isbn: 978-91-7829-127-4
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels
Accessible since: December 2018
Narrator: Fredde Granberg
Length: {0} hours {1} minutes 4 hours 53 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Snö, skam och champagne

John ska fylla femtio år. Det ska bli hans sista födelsedag och han planerar att fira den med några utvalda vänner och hans syskon. Det gästerna inte vet är att John har en agenda med den här helgen, den som ska bli hans sista helg. Temat för helgen är något av ”sanning och konsekvens”. I flera år har John sett sina vänner förbruka sina liv; i hans ögon lever de inte i sanning och ärlighet. De har hemligheter för varandra och för sina närmaste. Precis som John. För John har älskat Kicki i alla år men av rädsla att hon ska försvinna ur hans liv om han berättar det så tänker han ta den sanningen med sig in i döden. Han kommer att välja konsekvens, men hans önskan är att de han bryr sig mest om ska välja sanningen. Att berätta den och att leva den.

De samlas på ett hotell i Alperna för att fira nyår. Skidåkning, after ski, middag, fest och djupa samtal. Men Johns helg blir inte som han har tänkt. Något inträffar och hela hans agenda faller. Eller gör den verkligen det?

Det blir en helg rik på skratt, tårar, vänskap, bekännelser, snö, skam och champagne.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone