Jump to content
The library informs: Göteborgs folkbibliotek sätter på lån av e-böcker och e-ljudböcker via e-gotlib.elib.se. Besked kring appen Biblio lämnas tidigast i mitten av maj. Uppdaterad 2019-04-17
Cover for Sexhealern - lögner, svek och brott i andligheten namn
Isbn: 978-91-7829-322-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: December 2018
Narrator: Janna Eriksson
Length: {0} hours {1} minutes 7 hours 7 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Sexhealern - lögner, svek och brott i andligheten namn

Den skakande berättelsen om det uppmärksammade rättsfallet. 

När Mia Ottosson blir kär och gifter sig med den ansedde healern och mediet, en man internationellt känd i andliga och spiritualistiska kretsar, tror hon att hon funnit sitt livs kärlek, en andlig lärare och själsfrände. Istället blir förhållandet en mardröm av fysisk och psykisk terror, och efter flera års äktenskap upptäcker Mia en mörk hemlighet hon aldrig kunnat föreställa sig.

Detta är hennes gripande, självutlämnande berättelse om åren med mannen som i pressen kom att kallas "Sexhealern" och som år 2006 dömdes till fem års fängelse för att ha förgripit sig på sina klienter. Det är historien om en kvinna som sökte kärlek och en andlig dimension i tillvaron, men fann en skrupelfri bedragare, som grovt utnyttjade hennes och många andras sårbarhet och längtan. 

Mot alla odds kom Mia ut på andra sidan starkare, med ökad självinsikt och kunskap. Genom att dela med sig av sin historia hoppas hon kunna inge fler kvinnor mod att anmäla sexuella övergrepp och inspirera andliga sökare att också vara kritiska och använda sitt sunda förnuft.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone