Jump to content
The library informs: För fler e-böcker och ljudböcker på svenska och engelska se https://gotlib.overdrive.com/ och appen Libby.
Cover for Rädda Rut
Isbn: 978-91-7803-495-6
Publisher: Bonnier Carlsen
Category:
6-9 years
Accessible since: May 2019

E-book | 28 days for loan

Rädda Rut

Djur, magi och roliga tuffa illustrationer i en härlig kombination av Lin Hallberg och Jonna Björnstjerna – det här är extra lättlästa böcker som är perfekta för att öka läslusten.
Ta klivet in i Den magiska djuraffären. Här finns ett djur för varje barn och en expedit som vet precis vilket djur det bör vara.
Turen har kommit till Rut som så gärna vill leka med de andra barnen i lekparken, men de jagar iväg henne "Stick, det här är vår park!" ropar de.
Men även i Lin Hallbergs och Jonna Björnstjernas femte bok i serien lyckas expediten i den magiska djuraffären skaffa fram precis den pålitliga och trygga djurkompis som Rut behöver.

Lin Hallbergs och illustratören Jonna Björnstjernas extra lätt att läsa-böcker har blivit en sälj- och kritikersuccé! Handlingen utspelar sig i samma lilla stad men med barn från olika miljöer. De har alla specifika behov men samma önskan – en egen vän och lekkamrat. Med korta meningar och text i versaler beskrivs hur vänskap och bus kommer spontant om man hittar den rätta kompisen.

Läs också:
Novas hemlighet
En kompis till Bruno
Esters längtan
Brunos Bus

Illustratör: Jonna BjörnstjernaLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone